مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر برگشت چک در فسخ مبایعه‌ نامه

با سلام باغی خریدم به مبلغ 500 میلیون تومان و 410 تومان نقدا دادم 90 ملیون چک دادم. چک در موعد مقرر پاس نشد چون نداشتم و مبلغ 40 ملیون از وجه کل چک رو به فروشنده دادم. الان فروشنده چک رو برگشت زده. آیا فروشنده با توجه به برگشت زدن چک و مبلغی که علی الحساب بهش دادم می‌تونه گواهی فسخ مبایعه‌نامه از دادگاه بگیره؟ اصولاً چک مربوط به مبایعه‌نامه برگشت بخوره دادگاه رای به فسخ میده یا خیر؟ تا الان نیز حدود دوماه از تاریخ مقرر چک گذشته و فروشنده نه اظهارنامه داده و نه دادخواست فسخ تسلیم دادگاه کرده. با توجه به این فاصله زمانی آیا حق فسخ فروشنده ساقط شده یا خیر؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن و محتوای مبایعه نامه شما بررسی شود تا بتوان بر اساس آن اظهار نظر دقیقی کرد