مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مجوز استخدامی ایثارگری

با سلام
نیروی قرادادی با 23 سال سابقه خدمت می باشم برادری دارم که مجرد است و تازه اقدام به دریافت کارت ایثارگری کرده و با توجه به اینکه در جنگ دچار موج گرفتگی شد و دارای سوابق درمانی می باشد پس از کارت ایثارگری کارت حانبازی نیز به ایشان تعلق می گیرد از انحاییکه مراقبت ایشان همسر و فرزندی ندارد و من نیز ازدواج نکرده ام ازچه طریقی می توانم برای تبدیل وضعیت استخدامی خود اقدام کنم ضمن اینکه بنیاد نامه برای سازمان ما میدهد.
با توجه به اینکه در قانون اشاره ای به خواهر ایثارگر نشده مسیر قانونی آن را اعلام کنید تا اقدام کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید موضوع را از بنیاد شهید و امور ایثارگران جانبازان پیگیری کنید تا بررسی شود