مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان اجرائیه بعد از صدور رای قطعی دادگاه

سلام وقتتون بخیر
من علیه کارفرما شکایتی داشتم که بتاریخ 1402/06/27 رای قطعی اداره کار مبنی بر صدور اجرائیه صادر شد و من بتاریخ 1402/9/16 شکایتی مبنی بر صدور اجرائیه از پیشخوان قضایی مطرح کردم و بتاریخ 1402/09/30 رای دادگاه شعبه 11 تبریز برای اجرائیه صادر شده است میخواستم بدونم من تا چه زمانی فرصت دارم مراجعه بکنم به دادگاه و اجرایی بکنم رای دادگاه رو
لطفن راهنمایی میفرمایید .
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت حکم می‌توانید آن را از طریق اجرای احکام به اجرا بگذارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ده روز بعد از ابلاغ اجرائیه می توانید از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید