مشاوره حقوقی رایگان - وصول وجه چک غیر امانی و عدم پرداخت وجه ان

با سلام، در سال 92 پس از فروش منزل مسکونی ام و تعهد تخلیه 1 ماهه ان به خریدار و اجبار به تکمیل خانه جدید در ان مهلت و سر شلوغی بسیار ناشی از نظارت و سر و کله زدن با گروه های مختلف بنا و کارگر و غیره وصول چکی به مبلغ 15 میلیون تومن را به شخصی که در حق او خوبیهای فراوانی کرده بودم سپردم و به او گفتم که این چک را وصول و پولش را برایم بیاور. چک در وجه خودم بود و پشت نویسی نکرده بودم. شخص مذکور در مراجعه اول گواهی عدم پرداخت دریافت و در روز بعد با اطلاع بانک به صاحب حساب مبلغ را دریافت و چک را به دارنده حساب تحویل داده بود. شخصی که به او اعتماد کردم پس از دریافت چک ناپدید شد که پس از 6 سال بطور اتفاقی او را دیدم که پس از گفتگو سفته های مدت داری را تعهد ولی هیچ کدام را پرداخت نکرد. نهایتا سفته ای با سر رسید عندالاستطاعه داد. چگونه باید اقدام کنم. سپاسگزارم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید وکیل بگیرید امر تخصصی است