مشاوره حقوقی رایگان - چطوری غیابی طلاق بگیرم

من شوهرم سالم 95حکم حبس ابدگرفتهنوزدرزندان توسرکان حبس میکشه اماازطرف زندان بیرون خونه مجردی گرفته خلاف میکنه سرکارم میره زندانیشم میکشه الان طلاق نمیده میگه بایدبیای پیشم یامیکشمت تهدیدمیکنه بااسیدوچاقووشنکجه و...ازسالی که رفته زندان خانوادش کلیدخونه روازم گرفتن بیرونم کردن خرجی هم نداده میگه طلاقم نمیدم غیابی چطوری طلاق بگیرم جهیزیه م دستشه مهریم 114سکه هست

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به استناد حبس بالای پنج سال ایشان(شروط ضمن عقد مندرج درسند نکاحیه)درخواست طلاق دهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما بدوا برای طلاق باید اقدام به طرح یک سری دعاوی علیه همسرتان نمایید ، و سپس با استناد به حکم حبس ابد اقدام به طلاق نمایید
برای کسب اطلاعات بیشتر با من در ارتباط باشید