مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن سند

باسلام،رفیق بنده به شخصی یک فقره چک به مبلغ 260میلیون بابت طلبش داد،قرار شد تا پاس شدن چک بنده سند ماشینمو به عنوان ضمانت نزد طرف باشه،که اگه چک پاس نشد بنده سند ماشینمو به نامش بزنم،
حتی دستخطی هم امضاکردیم و قید شد که فقط بخاطر چک 260 تومنی سند ماشین ضمانت بمونه وتمام مشخصات چک هم درج شد،چک پاس نشد،اما طرف با رفیقم توافق کردچک رو پس دادو مبلغ دویست میلیون از رفیقم گرفت و بابت 60 میلیون باقیمانده ی چک گرفت،الان طرف سند ماشین منو نمیده میگه تمام طلبمو بگیرم بعد سند میدم،قرارمون هم فقط بخاطر چک 260 میلیونی بوده الان چک هم عودت داده و دربانک رفع سو شده،سند ماشین هم به نام همسرم هست،رفیقم هم مدتیه ورشکست شده و خودشو نشون نمیده،لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم سند ماشینمو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر در مورد ماشین بین شما قراردادی نوشته شده است باید براساس آن عمل شود.
در غیر این صورت، ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و اگر ماشین را پس نداد دادخواست استرداد یا شکایت کیفری خیانت در امانت مطرح کنید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ابتدا اظهارنامه بفرستید سپس شکوائیه خیانت در امانت مطرح کنید