مشاوره حقوقی رایگان - علت تفاوت پیشوند نام خانوادگی

علت تفاوت پیشوند نام خانوادگی خواهران یا برادرانی که با درخواست بهزیستی برای آنها شناسنامه غیر زیستی صادر شده است چیست؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

پس از قطعی شدن حکم فرزند خواندگی طبق ماده 22 قانون حمایت از کودکان بی سرپرست یا بدسرپرست مصوب سال 1392 خورشیدی در شناسنامه‌ای جدیدی که برای کودک یا نوجوانی که به فرزند خواندگی پذیرفته شده است نام و نام خانوادگی سرپرستان ثبت شده و در قسمت توضیحات مفاد حکم سرپرستی و نام و نام خانوادگی والدین اصلی و واقعی وی در صورت مشخص بودند درج می شود.