مشاوره حقوقی رایگان - در مورد دخالت برادر متاهلم در زندگی ما

سال پیش برادر خواهرمتاهلم پدرمحجوروناتوانم رادرخیابان رهاکرده واهالی مسجداورابه دلیل حال بد وسکته دربهزیستی تحت درمان گذاشته بودن وبعدیه سال برادرم که متاهل وساکن مشهدندامده پدرمحجورراباوضع بدش ازبهزیستی درآورده ودرخیابانها وبانکهاصرفابه دلیل سواستفاده ازعجزپدربرابدست آوردن حقوقش اینکارروکردندواواره کردندایامن به عنوان دختربزرگ میتوانم ازبرادرم شکایت کنم وپدر رابه بهزیستی برگردانم حال وضعیت پدرهم بداست. چگونه جلوی سواستفاده مالی رابگیرم ومن مادرو3تاخواهرمجردم دارم. حقوقشان پایمال نشود. راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید برای پدر حکم اثبات حجر بگیرید و بعد می توانید درخواست کنید که شما به عنوان قیم ایشان تعیین شوید و اداره امور مالی را بر عهده بگیرید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به دادستانی مراجعه کنید و یا اداره سرپرستی و قیومت دادگستری محل