مشاوره حقوقی رایگان - در مورد انتقال سند خودرو

سال1400ازشرکت سایپا توسط زنداداشم که به نامش خودرو در آمده بود پول ماشین را به حسابش ریختم و از حساب زنداداشم به حساب سایپا واریز کردم وسال1401ماشین را تحویل گرفتم تا دوهفته پیش ماشین و خواباندن و به پارکینگ رفت من خلافی و همه کارشو کردم و پلیس بعلاوه 10گفت کلانتری تیک ترخیص نزده رفتم کلانتری دیدم زنداداشم که اول امسال در خواست مهریه داده است رفته دادسرا و برگه ترخیص گرفته در صورتی که هیچ مدرکی ندارد و حتی بیمه نامه به نام من می‌باشد و من اول سال حتی دستگاه جی پی اس نصب کردم و به نام من است و روح او خبر ندارد و تمامی مدارک ماشین و واریزی دست من می‌باشد و برگه خلافی نیز پرداخت کردم ماشین هیچ شکایتی نداشت خواهشمندم راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

از لحاظ قانون این خانم مالک خودرو است و بیمه و نصب جی پی اس تاثیری در مالکیت ندارد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت بررسی نیاز به مطالعه و بررسی پرونده و مدارک است