مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای احکام صادره از دیوان عدالت اداری توسط پست بانک

با سلام عمویم از سال 91 تاکنون مجازات انفصال را تحمل کرده و طبق رای مورخه 1401/3/17 صادره از شعبه ی 38 دیوان عدالت اداری شرکت پست بانک را ملزم به پرداخت حقوق و مزایا و اعاده به کار از فروردین 1400 تاکنون نموده و این رای در شعبه ی 26 تجدید نظر دیوان در مورخه ی 1401/7/23 قطعی شده و طبق رای مربوطه درخواست کتبی ایشان مبنی بر اعاده به خدمت به پست بانک دوبار در مورخه ی 1401/8/23و 1402/7/17 ارسال شده و همچنین در مورخه ی 1400/12/8 درخواست اجرای احکام نموده که به شعبه ی ششم اجرای احکام صادر شده در مورخه ی 1402/1/27 و 1402/4/18 درخواست مبنی بر عدم اجرای حکم به دیوان ارسال نموده که به شعبه ی 26 تجدید نظر ارسال گردیده لذا در پایان با توجه به رای صادره از آن مقام والا و لازم الاجرا بودن آن چگونه در این شرایط سخت اقتصادی می توانند به حق قانونی خود برسند

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت بررسی نیاز به مطالعه و بررسی پرونده و مدارک است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند برسی بیشتر و مطالعه اوراق و مدارک است