مشاوره حقوقی رایگان - رد مال و کلاهبردار

باتوجه به عدم احراز مالکیت شاکی، رای بر رد مال ومحازات حبس وجزای نقدی صادر شده است، این در حالی است که فروشنده منع تعقیب خریدار متهم شده است،والان نسبت به ابطال سند رسمی و اثبات مالکیت در دادگاه حقوقی رسیدگی میشود،که در دادگاه حقوقی شاکی از فروشنده هیچ سندی دال بر خرید ندارد و مالک قبلی بعنوان فروشنده منکر هر گونه بیعنامه با شاکی می‌باشد ،آیا با توضیحات مختصر بدون اثبات وقوع بیع ،وبدون وجود مبایعه نامه صحیح بین فروشنده وشاکی وجود نداشته باشد ،امکان ابطال سند رسمی صرف رای کیفری امکان پذیر است ؟اگر نیست اجرای حکم رد مال چگونه انجام می‌شود.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

فروشنده نسبت به رد مال دادخواست اعتراض ثالث اصلی طرح نماید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید جزییات پرونده بررسی شود تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت بررسی نیاز به مطالعه و بررسی پرونده و مدارک است