مشاوره حقوقی رایگان - زمین

سلام پدر من 20 سال پیش بر روی قطعه بندی بنیاد مسکن اسم قطعه خود را بروی اسم دیگری گرفته همون موقع پدرم قطعه خودش را فروخته الان صاحب این قطعه می خواهد سند بگیرد ان شخص که پدرم اسمش گرفته نمیاد و حتی خانواده هش هم گفتن باید بیاد امضا کنه و خود شخص نمیاد خانومش هم گفته میام شاهدی که زمین قطعه مال ما نیست

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به شخص مورد نظر، اظهارنامه ارسال بفرمائید و قید نمائید که در صورت عدم اجابت، دعوای حقوقی و کیفری مطرح خواهد شد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت بررسی نیاز به مطالعه و بررسی پرونده و مدارک است