مشاوره حقوقی رایگان - تخلفات ادارای

سلام من ده سال قبل به تنزیل یک گروه در تخلفات ادارای محکوم شدم معاون اداری مالی بودم که صندوقدار مبلغ 15میلیون از حساب برداشت نموده بود وبه اداره عودت نداده بودند البته وجه چک بنام بانک صادر شده بود که صندوقدار با کارمند بانک تبانی نموده بود ووجه به به صنوقدار پرداخت نموده بود من به دیوان شکایت نمودم ولی تاکنون جوابی دریافت نکرده آیا قابل پیگری می باشد

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
منتظر رأی دیوان عدالت اداری بمانید.
همچنین شما می‌توانید جهت پیگیری شکایت خود، حضوراً به دیوان عدالت اداری مراجعه نمائید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت بررسی نیاز به مطالعه و بررسی پرونده و مدارک است