مشاوره حقوقی رایگان - سنوات ارفاقی خانواده شهدا

آیا سنوات ارفاقی به مادر یا پدر شهدا که بسیجی داوطلب بوده و در 23 سالگی شهید شده تعلق میگیرد؟؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهر خود پیگیری بفرمائید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

طبق بند خ ماده 87 قانون برنامه 5ساله ششم ،فرزندان شهدا می‌توانند تا ده سال از سنوات ارفاقی جهت بازنشستگی پیش از موعد بهرمند شوند ولی در غالب دستگاه‌های دولتی خصوصا آموزش و پرورش به بهانه عدم تامین منابع مالی از اجرای این قانون خودداری می کنند( حتی متقاضی یکسال سنوات ارفاقی ). تمام کسانی که موفق شده اند از این قانون بهرمند شده اند صرفا از مجرای شکایت به دیوان عدالت اداری بوده است