مشاوره حقوقی رایگان - ثمن اعیان

زمینی در روستای اطراف تهران خریده ام که در سند تک برگی زمین قید شده به استثنای ثمن اعیانی ، بعد سوال از دیگر اهالی متوجه شدم که اینجا سال 1350 توسط صاحب قبلی که فوت شده ثمن اعیانی به همسر مرحوم رسیده که تا به امروز همسر و و بچه های همسر هم اکثرا فوت شدن و درحال حاضر در دسترس نیستن و اداره ثبت هم نمیدادم وراث بعد از این همه مدت چه اشخاصی هستن
و درخواست کارشناسی میزان ثمن اعیان را دادم
کارشناس اداره به من اعلام کرد ثمن اعیان به معنای اعیانی زمین است که در حال حاضر یه ویلا هستش به همراه درخت و سنگفرش ، و میزان ثمن اعیان قیمت این موارد اعلام شد و قیمت نهایی تقسیم بر 8 و مبلغ نهایی یک هشتم مبلغ در نظر گرفته شد

چند سوال داشتم
1- در آن زمان که مرحومه فوت نمودن تنها 3 درخت گردو در زمین وجود داشته است
آیا ثمن اعیان فعلی که توسط نفرات دیگر ساخته شده است ( ویلا و …) در حال حاضر باید محاسبه گردد؟

2- طبق چیزی که من متوجه شدم قانونی در سال 1389 برای ثمن گذاشتن و بعد از سال 89 اینگونه حساب میکنن در صورتی که در آن قانون اعلام شده اگر شخص در سال قبل 1389 فوت شده باشد میبایست با قانون قدیم اقدام به ارزشگذاری ثمن اعیان نمود
نه اینکه ویلا ساخته بشه و از ویلا سهم به طرف داده شود

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مربوطه بایستی تحت بررسی قرار گیرند.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در ثمنیه اعیانی زوجه مقررات زمان فوت متوفی (زوج) نیز اعمال خواهد شد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

بستگی دارد که آیا وراثت در آن زمان برای تقسیم ترکه اقدامی کرده باشند یا خیر باید مدارک جمع آوری و بررسی شود