مشاوره حقوقی رایگان - باسلام و خسته نباشید این متن را من از طرف خواهرم که دچار مشکل شده نوشته ام

خانمی 28ساله و دارای 2فرزند هستم شوهرم بمدت 6ماه به بهانه ی کار به خارج شهر میرفته و بعد یک شب گوشی اش را خانمی جواب داده و معتاد هم هست اما خانواده زرنگی دارند و من خیلی ساده هستم‌ و نمیتوانم هیچ مدرکی بدست بیاورم چون در خانه ی پدر شوهرم زندگی میکنم هیچ پولی و خوراکی به خانه نمیاورد و الکی دادخواست داده است که من خوراک و پوشاکش را تهیه مینمایم و هرشب در خانه بوده ام حالا من چگونه ثابت کنم؟؟؟ حتی کارت بانکی همراه چند قطعه عکس در داخل جیبش دیده ام چندبار که همه متعلق به یکنفر بوده. با بی پولی ومعتاد بودن ولی دین و نماز بودنش می‌ساختم اما با رابطه نامشروع اصلا. خواهش میکنم کمکم کنید من حتی یک هزار تومنی هم ندارم .... فقط یکشب که نیامده به پلیس زنگ زدم و صورت جلسه کرده است استفاده میشود؟؟؟ انهابرای اینکه مهریه ندهند حتی حاضرند مرا بی ابروکنند و من خیلی میترسم.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در این خصوص چه کمکی می خواهید ؟