مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه کارشناسی

سلام اگر خواهان پرونده در مرحله تجدید نظر از پرداخت هزینه کارشناسی 5 نفره ظرف مدت مقررخودداری نماید آ یا کارشناسی بطور کلی از اعداد تجدید نظر خواهی بطور کلی خارج می شود یا اینکه به استناد نظریه کارشناسی 3 نفره رای صادر می شود.؟ با تشکر.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مهلت مقرر هزینه کارشناسی 5 نفره را پرداخت نفرمایید کارشناسی از اعداد دلایل خارج خواهد شد.به هرحال تشخیص موضوع با قضات رسیدگی کننده است

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام خیر به استناد کارشناسی 3نفره رای صادرمیشه نه اینکه کلا اعداد دلایل خارج بشه