مشاوره حقوقی رایگان - سند ملکی رهن بانک

سلام از استان گیلان هستم، حدود7سال پیش یه وام 100میلیونی گرفتم رو سند خونم تو این دو سال اخیرم 30تومن پرداخت کردم بانک بهم میگه باید تسویه کنم وگرنه خونه مصادره میشه ملک من اون قسمت ک سند داره بالای 4میلیارده میخواستم بدونم الان ممکنه خونه رو مصادره کنن چون من الان شرایط پرداخت کامل وام رو ندارم با مسئول بانکم حرف زدم ولی میگن با اسم کسه دیگ وام بگیرم اینو پرداخت کنم ،ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد