مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از ناجا بعد از تحصیل در دانشگاه افسری

با سلام وقت بخیر بنده سال1400وارد سازمان فراجا شدم و اینکه دو سال در دانشگاه افسری پ تربیت پلیس امام حسن مجتبی (ع)درس خواندم و رسمی شدم الان سه ماه میشه که وارد سیستم کاری شدم و. اینکه سر این شغل به خیلی از مشکل ها برخوردم میخام بدونم چطور میشه از سازمان انصراف داد برای ما که رسمی هستیم و اینکه خدمت سربازی چطور حساب میشه!!؟و ایا بعدش میتونم کنکور ثبت نام کنم وشغل دولتی داشته باشم؟؟!

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به فنی و تخصصی بودن موضوع بهتر است از خود سازمان مربوطه پرس و جو شود.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سوال اداریست و درحیطه تخصص وکیل نمیباشد