مشاوره حقوقی رایگان - انشعاب فاضلاب

سلام، وقت بخیر
ما در یک ساختمان 5 واحده سکونت داریم و تصمیم بر این شده هزینه انشعاب فاضلاب بین واحد ها تقسیم شود. همه واحد ها به جز یک واحد سهم خودشون رو پرداخت کردند و بنابراین امکان تسویه با آب و فاضلاب وجود ندارد. آیا ساکنین بر اساس قانون می توانند از ایشان شکایت کنند یا راهی وجود دارد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا صورتجلسه ای تنظیم شود و شخصی به عنوان مدیر ساختمان تعیین شود و ساکنین امضا کنند. سپس صورتجلسه دیگری تنظیم شود و تصمیم مذکور مبنی بر انشعاب فاضلاب و سهم هر واحد قید شود.
سپس مدیر ساختمان ابتدا یک اظهارنامه به همسایه مذکور بدهد مبنی بر پرداخت سهم اش. اگر اقدامی نکرد دادخواست الزام به پرداخت سهم انشعاب فاضلاب داده شود.