مشاوره حقوقی رایگان - نحوه استعلام داریی های متوفی

باسلام.
پدر بنده در سال 91 فوت کردند و ایشون در اون سالها صاحب معدن و کارخونه و زمینهایی بودند و بعد از فوت برادرهام گفتند که پدر هیچ دارایی نداشته و چیزی به نامشون نبوده ، و چیزی به عنوان ارث به من ندادن .
حال با وضعیت زندگی میلیاردری اونها و خونه مستاجری بنده لطفا راهنمایی کنین که چطوری صحت گفته برادران ثابت شود و اگر کار خلافی صورت گرفته باشد امکان برگشت اموال هست؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
با استعلام، مشخص می‌گردد که اموال پدر متوفای شما حین فوت چه مقدار بوده است لذا تصرف آن در سهم شما تصرف غیرقانونی و انتقال بدون اذن شما در سهم شما به عنوان معامله فضولی و باطل می‌باشد در صورتیکه شما تنفیذ ننمایید.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
لطفاً در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت فرمائید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می‌بایست از شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت متوفی گواهی انحصار ورثت اخذ فرمایید. سپس دادخواست تحریر ترکه متوفی به شورای حل اختلاف تقدیم نمایید تا اموال پدر شما تحریر گردد.