مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام

سلام من ميخوام برای يكی ضمانت ١٥ ميليون وام ازدواجش رو بكنم برای همين ميخام ازش ٢٠ ميليون سفته بگيرم
سفته خوبه يا يه كار مطمئن تر بكنم برای اطمينان ضمانتم؟!؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال دریافت چک روز (و نه وعده دار) بهتر از سفته است و اگر طرف حساب جاری و دسته چک نداشت سفته هم بگیرید خوب است .

پرسشگر :

براي ضمانتي كه ميخام براي يكي انجام بده ازش ميخام سفته بگيره
همين كه امضا كنه كافيه؟!؟
يا انگشت هم بزني؟
چجوري بايد سفته رو تكميل كرد؟!؟

یک وکیل

پاسخ دوم : تکمیل مندرجات و جاهای خالی سفته باید کامل باشد با ذکر تاریخ صدور و سررسید به عدد و حروف و امضاء و اثر انگشت شخص متعهد . اگر با وجود توضیحات کامل ارائه شده هنوز اطلاعات شما کامل نیست و با طرز صحیح و قانونی سفته آشنائی ندارید توصیه می شود در حوزه قضائی خود با مراجعه به دفتر وکیل حائز شرایط و پرداخت اجرت ، مشاوره حقوقی مورد نیاز خود را دریافت نمائید .

فروغ  قاسميه

سرکار خانم فروغ قاسميه :

با سلام جهت ضمانت اخذ چک یا سفته کفایت می‌کند ایضا در کنار آن قراردادی مبنی بر اخذ چک از شخص وام گیرنده اخذ کنید