مشاوره حقوقی رایگان - سند

پدر بزرگم سال 97 یک انباری برام داد سال 98 فوت کرده منم قولنامه و سند تک برگ دارم الان وراثت پدر بزرگم شکایت کرده توی سند فقط مشخص کرده موسی هستی ولی قولنامه مشخص کرده انباری هست و اطراف آن به اندازه 725 متر هست و نقشه کارشناسی دارم مشخص کرده الان میگن پدر بزرگم سکه مغزی کرده حق امضا و مهر معتبری نیس چیکار کنم احتیاج راهنمایی شما عزیزان دارم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام باتوجه به اسناد ومدارک شما ,باید تصمیم حقوقی گرفت,لذابهتره مدارک رانزد یکی ازهمکاران برده وازایشان راهنمایی بگیرید