مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

بنده ملک مسکونی در اختیار نامزدم قرار دادم که بعد از مدتی راضی به استرداد ملک نبود و باعث یک سری تخریب در ملک شد شکایت خیانت در امانت کردم که شهادت همسایگان مبنی بر سکونت وی و تصاویر تخریب و گزارش کلانتری نیز ضمیمه پرونده بوده ولی با این حال حکم رد دعوی شاکی صادر شد به دلیل عدم کفایت ادله . برای اعتراض به حکم صادره چه دلایل دیگری ارائه بدهم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

خیانت در امانت نیاز به یک قرارداد که رابطه امانی را نشان دهد دارد..... ضمن اینکه طرف دعوی شما نسبت به ملکی که سند آن به نام شماست چگونه می تواند خیانت در امانت کند...... به نظر می رسد باید روی قسمت تخریب بیشتر مانور کنید.... برای تخلیه ایشان هم از راه های دیگری می توانید اقدام نمایید که در صورت تمایل تلفنی توضیح خواهم داد

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

اعتراض كنيد تجديدنظر و حضوري با مستشاران صحبت كنيد انشاله كه تصميم عوض بشه