مشاوره حقوقی رایگان - فروشنده خودروی هستم

سلام. من یک دستگاه خودرو امروز فروختم با قولنامه دستی فی مابین 160 نقد داد سه تا چک 138 میلیون داد و بنام من ثبت کرد برای سر هر ماه آخر برج 12،11،10
ماشین و تحویل ندادم مقرر شد بعد از استعلام چک و اعتبارسنجی از بانک اگر چکها به تایید فروشنده که من هستم باشه ماشین و تحویل بدم در غیر اینصورت اگر تایید نشه استعلام چکها توسط فروشنده معامله فسخ میشه و هیچ ضرر زیانی شامل نمیشه ، من پرسوجو کردم بانک جواب قاطعی به چکهای خریدار نداد ، الان من میخوام معامله رو فسخ کنم آیا میتونم قولنامه دستی که بین هم نوشتیم و هر طرف یک نسخه از قولنامه رو داریم بصورت یطرفه من فسخ کنم و ماشین و تحویل ندم اگر میتونم فسخ کنم و تحویل ندم اگر خریدار قبول نکنه که قبول کردی به چک بفروشی من چیکار باید بکنم ؟ ممنونم از اساتیدی که جوابگو میشن سپاسگزارم.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است