مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موکب موتور سوار با عابر

باسلام خدمت بزرگواران _ بنده خانمی هستم که بعنوان عابر پیاده ، اول برج پنج امسال با یک موکب موتور سوار تصادف کردم و گونه ی راستم شکست . بعد از چند ماه بلاخره پرونده تکمیل شد و فرستادند دادگاه
و چون هزینه ی عمل صورتم و نداشتم و طرف موتورش بیمه نبود دادگاه نامه دادند تا برم از بیمه ی خسارت بدنی دولت 50/. پولی بگیرم ولی چون هنوز جواب پزشک قطعی پزشک قانونی نیامده بود . و قسمت بیمه ی خسارت بدنی گفت 90 میلیون بهت میدم و مبلغش از پول عملم خیلی کمتر بود. گفتم صبر کنم تا شاید جواب قطعی بیاد بشه با مبلغش عمل صورتم و انجام بدم . در این فاصله نمیدونم چی شد یکدفعه پیام آمد
پرونده ی شما در قسمت خسارت بدنی ثبت گردید. در صورتیکه دادگاه به من گفته بود
هنوز به بیمه ابلاغ نشده .به یک وکیل نشان دادم گفت: این پیام احتمالا انصراف شما از استفاده از صندوق دولت محسوب میشه .
و باز بلافاصله از سرهنگی که کروکی صحنه ی تصادف و کشیده بود.زنگ زدند که شنبه تشریف بیارید که به دستور دادگاه اون آقایی که با شما تصادف کرده رو برو بشید و مدارک بیارید . در کل متوجه نشدم معنی اینها چی هست؟
در اصل فقط من می‌خوام حقم پایمال نشه
و بتونم دیه بگیرم .