مشاوره حقوقی رایگان - برگشت اموال

باسلام. دوسال پیش آپارتمانی را بنام خودم قولنامه کردم و ثمن آنرا پرداخت نمودم ولی برای رضایت بیشتر همسرم در محضر مستقیما از فروشنده بنام خانمم منتقل نمودم. ولی ایشان پس از این موضوع ضمن اجرا گذاشتن مهریه و همچنین عدم تمکین من را از آنجا بیرون کرد. اکنون بنده راهی برای پس گرفتن آپارتمان دارم؟ مستندات من قولنامه خرید و تصویر چکهای پرداختی از حساب خودم میباشد. باتشکر.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تنها یک راه وجود دارد که توضیح آن در این قسمت طولانی و غیر قابل فهم است............. در صورت تمایل به مشاوره با بنده تماس حاصل نمایید