مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

یک قطعه زمین که مادرم آباد کرده و به مدت 50سال در اختیار و تملک خانواده ما است و در آن سفره خانه و الان گلخانه داریم را مادرم بنام برادرم کرده و برادرم اعیانی آن را 300 متر با کد رهگیری و کد پستی بنام من کرده و من میخواهم با یک ملک تجاری اعیانی زمین را به صاحب ملک تجاری قولنامه کنم و قرار شده من جوابگوی هر کس که مدعی ملک بشود باشم و دیگر چیزها به عهده خریدار باشد آیا این قرارداد ایراد دارد. در ضمن این زمین جز مستثنیات است استعلام گرفتم آیا این قرارداد برای من مشکلی ایجاد میکند در ضمن مشتری میگوید اگر کسی ادعایی در مورد زمین داشته باشد باید من به نرخ روز به خریدار خسارت بدهم لطفا من را راهنمایی کنید و اگر میتوانید برای ملک دیگرم سند تفکیکی بگیرید و وکیل حقوقی خانواده بشوید لطفا شماره تماس بدهید و ادرس برای مراجعه

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام بله میتوانید در روزهای شنبه تا چهارشنبه از طاعت 4 الی 8 تماس بگیرید در خدمتم