مشاوره حقوقی رایگان - تبانی در تصاحب اموال پدرم با سوءاستفاده از مریضی پدر

با سلام
دو برادر ویک خواهرم با سوء استفاده از مریضی پدرم( اختلال هواس) و دور بودن محل زندگیم نسبت به آنها ،باتبانی همدیگه پدرم را به زور به پزشکی قانونی وبانک و... بردند و قصد تصاحب اموال پدرم به نفع خود را دارند تا جائیکه دست به یکی کردند یک نفر مزار برنج را کشت و برداشت کنه ویک نفر مستاجر خونه پدرم را بیرون کنه و خودش بیاد اونجا بشینه و تمام مدارک شخصی وثبتی پدرم از قبیل سند خانه وکارت ملی وشناسنامه و.... پدر و زن دومش را از گاو صندوق برداشتند وبا خود بردند.حتی یک برادرم محصول برنج امسال پدرم را بدون اطلاع پدرم از کارخانه خارج کرده و برای فروش با خود برده به تهران وخیلی از کارای دیگه که با من بعنوان پسر کوچکتر خانواده وذینفع اموال ودرایی پدرم هماهنگ نکرده و مطمئنم سه نفری دارن اموال پدرم را بطور یواشکی تصاحب میکنن وحق مرا ضایع میکنن!. پدرم زن دوم داره وآنها زن دوم را بشدت تمام اذیتو آزار میدهند. آنها محصولات را فروختند و به بهانه های مختلف بمن چیزی ندادند و اگر یک برادرم بیاید خانه پدرم بشیند و ... من میتوانم از آنها شکایت کنم چون عملا به نفع شخصی خودشان از خانه و اموال پدرم استفاده میکن.خیلی ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
پدر شما شخصاً می تواند شکایت کند شما حقی برای شکایت ندارید