مشاوره حقوقی رایگان - سلام معامله مستحق للغیر

سلام اپارتمانی را به یک املاکی پیش فروش کردم که 4 دانگ ان برای شریکم بود و خریدار از این امر مطلع بود ولی با سو استفاده از اعتماد و اشنایی بنده قولنامه 6 دانگ بنام خود تنظیم کرده و مبلغ را هم کمتر از قیمت واقعی تنطیم و بخشی از ثمن را پرداخت کرده است حالا دادخواست داده که اپارتمان را تحویل بگیرد ولی چون پول شریک بنده را نداده شریکم معامله را قبول ندارد ضمن اینکه مبلغ پانصد ملیون بابت مستحق للغیر خسارت تعیین شده ایا با توجه به اینکه نامبرده از شریک مال مطلع بوده و با سو نیت رفتار کرده معامله قابل فسخ است؟ دوم اینکه موضوع کیفری است یا حقوقی؟ تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما چطور می خواهید مطلع بودن ایشان از شراکت را اثبات نمایید؟
معامله قابل فسخ نیست و فقط نسبت به 2 دانگ غیر نافذ می باشد