مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر

اپارتمانی اجاره دادم پارسال مستاجر ب محض ورود حیاط خلوت را پوشاند و کمی تغییرات در نصب دستشویی و کابینت داد
الان اعلام کردم که ب علت نیازم تخلیه کمد
جواب داده من کلی خرج کردم در خونه تو چرا باید سریال تخلیه کنم
ایامن میتونم سرسال خونمو پسبگیرم
ممنونم از جوابتون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با انقضای مدت اجاره در هر حال می توانید تقاضای تخلیه بنمایید و در خصوص مخارج اگر با اجازه شما انجام شده می تواند مطالبه نماید و اگر بدون اجازه باشد مستحق مبلغی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با انقضای مدت اجاره مستاجر مکلف به تخلیه است و پول پیش باید توسط موجر عودت شود و کلیه خرج کرد و هزینه ها کسر گردد