مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

سلام خسته نباشید...میخواستم سوال کنم خدمت شما اگر رای الزام به تمکین به نفع خانوم بشه...آیا شوهر میتونه ازدواج مجدد داشته باشه ... و سوال بعدی من هم اینه حق طلاق با مرد هست یا زن ... در قباله ازدواج بنده ذکر نشده که حق طلاق برای همسر بنده هست ..... ممنون و سپاس

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام ازدواج مجدد قبل از تعین تکلیف ازدواج اول صرفاً موضوعات رو پیچیده و اقدامات متقابل را بیشتر می نماید...... صبر داشته باشید تا تکلیف ازدواج اول مشخص شود..... طلاق عمل حقوقی یکطرفه ای است که فقط در اختیار مرد است .... مگر اینکه این اختیار را از طریق وکالت به زن منتقل نماید..... دقت داشته باشید در ازای اعمال حق طلاق باید حقوق مالی زوجه کامل پرداخت شود

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.با توجه به اینکه دادخواست تمکین رد شده است مرد قانونا نمی توتند نسبت به ازدواج مجدد اقدام نماید و اگر خودسرانه و بطور غیر قانونی ازدواج نمایدتبعات خاص خود را خواهد داشت.حق طلاق با زوج است ولی اگر بتواند ثابت کند شما ازدواج موقت یا دایم نموده اید می تواند طلاق بگیرد.