مشاوره حقوقی رایگان - بنده میتونم از دادگاه بخوام زن بگیرم

سلام خسته نباشی سوالم این هست خانومم حدود ده ماه هست رفته خانه مادرش برگ تمکین رد کردم نیامد بزرگترهارو رد کردم نیامد شکایتم نکرده فقط تنها کاری که کرده یارانه و جهیزیه اش اومده برده یک فرزند هم دارم که قید بچه خودش زده فقط میگه با برادرام خواهرام برم گردش فکر من هم نیست ممنون از شما

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اولا ارسال اظهارنامه و تقاضای بازگشت به منزل .دوما طرح دادخواست الزام به تمکین جهت پیشگیری از ادعاهای احتنالی نفقه در اینده ...ودرنهایت طلاق

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی مدارک و مستندات تماس و یادر دفتر وکیل حاضر شوید