مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

سلام خسته نباشید
من حدود ده ماه هست که خانه پدرم هستم ومهریه ام را اجراء گذاشتم
روزای اول که مهریم رو گذاشتم اجرا شوهرم باهام تماس گرفت بیا سر زندگی گفتم که میایم موقعی دید که من با رفتن مشکلی نداشتم تهدیدم کرد که اگه بیای خونه پدرت نمیبرمت از خونه نمیذارم بری بیرونا و خلاصه از این حرفا در کل میخواست زندونیم کنه والان بعد ده ماه در خواست ازدواج مجدد داده که من برگردم سر زندگیم همین هوایی که گفتم رو به سرم بیاره به نظرتون تو جلسه چی بگم دلم نمی‌خواهد اجازه ازدواج مجدد بهش بدم ودلم نمی‌خواد الان برم سر زندگیم چون می‌دونم جهنمه من زندگیمو خیلی دوست دارم ولی می‌دونم الان موقع رفتن به اون زندگی نیست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه حاضر شده و دفاعیات خود را مطرح کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خب مجوز تجديد فراش خواهد گرفت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
به همین صورت دلایل خود را ارائه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درهر صورت دفاعیات خود را ارایه دهید تا بررسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای جلوگیری از ازدواج مجدد بایستی تمکین صورت گیرد. اگر تمکین صورت نگیرد و گواهی نشوز شما صادر شود دادگاه خانواده به همسر شما، اذن ازدواج مجدد را می‌دهد‌.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید در دادگاه همین اظهارات را بیان کنید و از خود دفاع کنید و گرنه در صورت عدم تمکین اجازه ازدواج مجدد میدهند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تمکین صورت نگیرد و گواهی نشوز شما صادر شود دادگاه خانواده به همسر شما، اذن ازدواج مجدد را میدهد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام در دعوای الزام به تمکین باید دفاع کنید که تمکین برای شما خطر جانی و .. دارد بعد از آن ایشان محکوم به نفقه هست و نمیتواند اذن ازدواج بگیرد

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

بهتره تو دادگاه اعلام کنید حاضر به تمکین هستید . معمولا خیلی اددما قول میدن که عمل نمیکنن

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مشکل شما با یک خط مشاوره حل نمیشه حداقل نیم ساعت باید حضوری یا تلفنی مشاوره بگیرید