مشاوره حقوقی رایگان - تغییرات در پروانه ساختمان پیش خرید شده

سلام یه واحد از ساختمان 13 واحده با یک مغازه تجاری پیش خرید کردم الان سازنده داره 5 تا مغازه در میاره داخل ساختمان در قرارداد ثبت شده در دفترخانه هم شماره پروانه ساختمان که مشخصات رو نوشته ثبت شده ولی در قرارداد بنگاه هیچ چیزی که چند واحده و چند تا تجاری داره ثبت نشده خواستم ببینم با توجه به اینکه قرارداد و شماره پروانه ساختمان در دفترخانه ثبت شده سازنده میتونه واحد تجاری بدون رضایت بنده که ملک رو خریدم اضافه بکنه یا نه و من چه اقدامی باید انجام بدم متشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با توجه به اینکه تعداد مغازه ها به عنوان شرط یا تعهدی در مبایعه نامه نیامده است به نظر می رسد در محاکم نتیجه ای نتوان گرفت.... اما حقیقت این است که وجود مغازه در یک ملک از میزان مطلوبیت و مرغوبیت آن می کاهد اما تاثیر آن خیلی زیاد نیست...