مشاوره حقوقی رایگان - از رفتار و عملکرد مالک زمین مجاور که کارگاه ساخته شاکی هستم

50سال قبل جوب اب بادرختان کهنسال ازهرطرف دومترحریم بقل سرتاسر زمینم راخریدم حالاهمسایه روبرو ملک خودرا کارگاه‌ ساخته راه عبور مرور حتی کامیون ازسمت دیگردارد ازسمت جوب درب گذشته پل بسته و24اصله درخت راقطع کرده درختان دوباره رشدکردن سوزانده که رشد نکنند می‌گوید جوب عمومی است هرچه میگویم ملکیت جوب ودرختان مال من است باقلدری اعتنا نمی کند

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته پاسخگویی به عمل آمده است.