مشاوره حقوقی رایگان - حق حبس

سلام با نامزدم به مشکل خوردم مهریه را گذاشتم اجرا ایشون میگن موهاتم سفید بشه طلاق نمیدم بعد میگن تو دادگاه میگیم تمکین نکردی با اینکه در عقد و باکره هستم بنظر شما من که میخواهم شش ماه دیگه به دلیل عدم پرداخت نفقه داداخواست طلاق بدم از حق حبسم استفاده کنم میتونم 6ماهه دیگه دادخواست طلاق بدم یا باید بین حق حبس وحق طلاق یکیو انتخاب کنم چون شنیدم اگر از حق حبس استفاده بشه نمیشه به دلیل ندادن نفقه طلاق گرفت لطفا کمکم کنید?

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. منافاتی باهم ندارد. جمع دومورد قابل انجام است

مریم غفاری رهبر

سرکار خانم مریم غفاری رهبر :

درود باتوجه به حق حبس نمی‌تواند عدم تمکین بگیرد و در صورتیکه باکره باشید نصف مهرالمثل به شما تعلق می‌گیرد و اینها در هر صورت از موارد عسر و حرج نمی‌باشد در قانون حق طلاق با مرد است مگر اینکه به طور دیگری توافق بفرمایید.در مورد طرح دعوی ترک انفاق کیفری و مطالبه نفقه حقوقی میتوانید با توجه به رای صادره و محکومیت ایشان یکی از موارد عسر و حرج را دارا شوید و اقدام بفرمایید.