مشاوره حقوقی رایگان - توهین افترا

سلام مادر نامزدم هر روز زنگ میزنه پیام میده لباس هایی که برات خریدیم بفرست هر روز یک چیزی میگه تو نمیتونی یک سکه هم بگیری و....دیروز بهش پیام دادیم با لج لجبازی درست نمیشه اذیت نکنید وگرنه لج کنیم میریم دنبال مهریه ایشونم هرچی از دهنش در اومده توویس گفته هرکاری نکردی بکن و....آیا من میتونم به عنوان مدرک اینارو استفاده کنم یا میتونم ازشون بابت توهین هاشون شکایت کنم؟؟

پاسخ ها :

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

بله به استناد این ویس و حتی الامکان شاهد می‌توانید از ایشان بابت توهین شکایت کنید.