مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر مجرد

سلام وقتتون بخیر من دختر مجرد و 19 ساله و آرایشگرم و مژه کار درآمدم خیلی خوبه و میخام مستقل بشم از خانواده و جدا زندگی کنم آیا بدون اذن پدر میتوانم این کارو بکنم و پیگیری قانونی دارد یا نه ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما می توانید مستقل زندگی کنید اما لطفا به میزان تعصبات خانوادگی و محل زندگی و شرایطی که در قانون نوشته نشده و موجب آزار و اذیت زنان و حتی اتفاق های غیر قابل جبران نیز شده است دقت بفرمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای مستقل شدن، نیاز به اذن پدر وجود ندارد و تنها در مبحث ازدواج است که نیاز به اذن پدر دارید.