مشاوره حقوقی رایگان - تعديل در اعسار سكه

همسر من درخواست ٣٥٠ سكه مهريه خود را در سال ٩٧ كرده است كه من محكوم به دادن ٣٠ سكه و هر سه ماه يک سكه شده ام. اينجانب كارگر هستم و دارای يک واحد آپارتمان كه از ارث پدری خريدم معادل ١/٢٠٠ ميليارد. كه ان را اجاره دادم و از پول اجاره پيش قسط سكه را دادم و مابقي رو براي خودم خانه اي اجاره كرده ام.
حال سوال من اين است در اين شرايط بد اقتصادي بالارفتن قيمت سكه نبودن كار برای به وجود آمدن كرونا توانايی پرداخت سكه ندارم.
آيا هنگام درخواست كاهش اعسار سكه
چون خانه ام رو اجاره داده ام دچار دردسر ميشوم؟؟؟
باتشكر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام. خانه ای که جدیداً خریدید و اجاره دادید می تواند بابت مهریه توقیف و به فروش برسد. جهت مشاوره با بنده تماس بگیرید