مشاوره حقوقی رایگان - توافقی

با سلام الان یک سال بیشتر هست با زوجه که تو دوران عقد هستیم به مشکل خوردیم و ایشون مهریه را از طریق ثبت اجرا گذاشتن و نفقه شکایت کردند و یک چهارم حقوقم کسر میشه (چون کارمند هستم) و نفقه (700 تومن ماهی) دریافت میکنن 50 میلیون هم طلا از من بردن
با درخواست فراوان ما و بعد از یک سال کش و قوس که میگفتن 200میلیون بده تا تموم کنیم الان گفتن صدمیلیون بده توافقی تمام کنیم به نظر شما چکار کنم با اینکه این مبلغ برام سنگین هست و باید وام بگیرم ، خودمم خسته شدم ، وکیل هم گرفته و گفتن اگه ادامه بدیم شکایت مهریه میبرن دادگاه
لطفا راهنمایی کنید چکار کنم تموم کنم یا ادامه بدم؟ (کمتر از صد تومن قبول نمیکنن)
در ضمن مهریه 114 سکه هست و خانم هم باکره هست. (دوران عقد هستیم)

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اموالی ندارید مدتی صبر کنید ممکن است خسته شود و با مبلغ کمتری توافق کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بهتر است مذاکره نمایید و با مبلغ قطعی موضوع را فیصله دهید و به نفع شما خواهد بود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام درصورتي كه مالي نداشته باشيد حتي اگر دادگاه هم برود اتفاقي براي شما نخواهد افتاد ميتوانيد اعسار دهيد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است پول را بدهید تا موضوع تمام بشود و
جهت مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

توافق کنید به نفع شماست اما اصولی با حضوز وکیل و گرفتن رسید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر صبر دارید پرداخت نکنید و ادامه دهید اگر صبر ندارید تمام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بهتر است پرداخت تا موضوع خاتمه یابد