مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مهریه و کرونا

با سلام ادب.
امروز زمان پرداخت یک عدد سکه به خاطر مهریه هست و همسر سابقم رفته دادگاه و اجرا احکام به سیستم ثنا بنده پیامی فرستاده که تا 3 روز دیگه سکه رو ندم مطابق مقررات عمل خواهد شد. امروز 25 فروردین 99 و اوج کرونا است. من نمیتونم در این شرایط که سکه به شدت گران شده و 6 میلیون و نیم شده و توان ان را ندارم که بدم، ایا در این شرایط کرونایی حکم جلب منو میتونه بگیره. فقط سه روز وقت دارم کاری کنم که نرم زندان.
با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.باید پرداخت کنید و اگر مهلت میخواهید باید حضورا به ان مرجع مراجعه کنید شاید مهلتی به شما بدهند.