مشاوره حقوقی رایگان - موجر فوت ميكند تكليف مستاجر چيست ؟

سلام
من مستاجر آپارتمان هستم، موجر فوت كرد، چهار نفر وارث قانونی دارد (همسر و سه فرزند) ملك را تخليه كرده ام و صورتجلسه تنظيم شد.
از 4 نفر وراث سه نفر صورتجلسه تخليه ملك و تحويل صحيح و سالم بودن مورد اجاره را تاييد كرده اند فقط يكی از وراث كه نبود بعد از 50روز زنگ زده كه بايد خسارت بدی بابت باد كردن چوب كابينتی كه سينك ظرفشويی بهش وصل است و بعلت مرطوب بودن خيس شدن ظرفشويی باد كرده به اندازه يه بند انگشت باز شده ايشون زنگ ميزنند و درخواست پول ميكند
اگر شكايت كرد با اينكه بقيه صورتجلسه تحويل و صحيح سالم بودن منزل را امضا كرده اند تكليف من چيست
ايشان هزينه تعمير كولر را ندادن تعمير فيوز مينياتوری و سرويس كار هم ندادن
هزينه قبض برق مستاجر قبلی (وقتی مستاجر قبلی رفته قبض بعدش برای من رسيد و اخطار قطع برق آمد مجبور شدم خودم بدم گفتند بعدا حساب ميكنيم اما ندادن
حالا اگر شكايت كرد شورای حل اختلاف من چه دفاعی دارم من خانم و سرپرست خانواده هستم. لطفا راهنمايی كنيد.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" طرح سؤال و جواب مفصل و تشریحی حقوقی و اخذ مشاوره حقوقی با پرداخت اجرت مقرر در دفتر وکیل است .