مشاوره حقوقی رایگان - مراحل شکایت و مطالبه پول از مشتری و سفارش دهنده

سلام و وقت بخیر
محدوده کار بنده تهران و کارم آزاد هست و با مراجعه حضوری از کاسبین سفارش انجام کار اختصاصی میگیریم و این سفارش در جای دیگه یا به شکل دیگه قابل استفاده نیست. بعد از انجام سفارش کارو برای شخص یا مشتری تحویل میارم و تسویه حساب می کنیم. در این بین گاهی بعضی از کاسب ها بیعانه انجام کار میدن و بعضی هم نمیدن.

تقریبا یک ماه پیش یک سفارش انجام کار به صورت تلفنی به بنده داده شد، که قبلا هم برای همین فرد و مشتری کار زده بودم و تسویه حساب شده بود.
اما متاسفانه اینبار مشتری محل کارش رو تغییر داده و هر بار بهانه تراشی کرده درباره عدم توانایی حضور در محل کار و یا تحویل گرفتن سفارش و یا تسویه حساب
بعد از سه هفته تماس های تلفنی و پیگیری های متعدد پیامی و واتساپی در نهایت ایشون گفتن که اصلا تسویه حساب نخواهند کرد

حالا من از کدوم مرجع قانونی و چطور میتونم طرح شکایت رو انجام بدم؟
با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام آیا قرارداد یا فاکتوری در این مورد دارید؟