مشاوره حقوقی رایگان - حکم تمکین شوهرم و دادخواست نفقه من

سلام
شهریور 96 با شوهرم بحثم شد و به منزل پدرم رفتم و تاکنون به منزل شوهرم نرفتم ،، همسرم اظهارنامه تمکین و بعد دادخواست تمکین فرستاد ،، حکم تمکین به نفع شوهرم صادر شد و قاضی آخر حکم به این دستور دادند: "در استناد به ماده 1107و1102و 1114قانون مدنی حکم بر الزام خوانده از خواهان صادر می نمايد"" من در آبان 96 به رأی تمکین اعتراض کردم و نفقه خود را به اجرا گذاشتم و حکم تجدید نظر 21 فروردین رأی قطعی ابلاغ و رأی بدوی تأیید شد که باید تمکین کنم. /
شوهرم هنوز نرفته اجراییه تمکین بزنه و من قصد دارم بعد از ابلاغ اجراییه به منزل بروم تا مدت طولانی تر بشه تا ازش نفقه بگیرم ،،، /// یک سوال دارم لطفا راهنماییم کنید: اگر من بعد از ابلاغ اجراییه به منزل بروم و زندگی مجدد شروع شود اگه شوهرم تصویر برگ دادخواست تمکین و حکم بدوی تمکین و رأی قطعی تجدیدنظر تمکین را در جلسه شورای حل اختلاف بیاورد، قاضی شورا از تاریخ شهریور 96 تا تاریخ روز اجراییه نفقه من را حساب می کنند یا این مدت چندماهه به من نفقه تعلق نمیگیرد ؟؟؟؟

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

با سلام نفقه درصورتی به زن تعلق میگرد که تمکین صورت گیرد درنتیجه در زمانی که عدم تمکین شما ثابت شده بالطبع نفقه هم به شما تعلق نمیگیرد

فروغ  قاسميه

سرکار خانم فروغ قاسميه :

با سلام از تاریخ 96 شهریور به دلیل ترک منزل از جانب زن و اثبات آن از جانب زوج نفقه از آن زمان تا بازگشت به منزل مشترک تعلق نمیگیرد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام نفقه زن در مقابل تمکین میباشد رای قطعی عدم تمکین نفقه شما را ساقط میکند