مشاوره حقوقی رایگان - آیا ارسال پیامک به فرد برای اولین جرم محسوب میشود

باسلام واحترام بنده در مهمانی خانوادگی در منزل خواهرم بودم که با جاری ایشان هم کلام شده و به درخواست ایشان شماره تلفن ردوبدل شد ودرهمانجا بنده یک پیامک زدم وایشان پاسخ دادند وحالا شوهرشان مدعی ایجاد مزاحمت برای همسرش شده وشکایت کرده...
آیا بنده مرتکب جرمی شده ام ؟و اگر بله چه حکمی صادرمیشود؟آیا قابل تبدیل به جزای نقدی می باشد؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باکیفیتی که فرمودید خیر. مگر متن پیام مورد خاصی باشد که بایستی بررسی گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و پاسخگویی به عمل آمده است.