مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به تکفل پدر

با سلام و احترام. پسری 22 ساله و مشغول به تحصیل هستم که قصد داشتم جایی مشغول به کار بشم. فرم بیمه رو پر کردم و به شعبه مورد نظر مراجعه کردم. مدارک رو گرفتن و گفتن اول باید از بیمه پدر خارج بشم و برای این کار باید به شعبه‌ای که پدرم بیمه هست مراجعه کنم. بعد از این اتفاقات، از کار توی اون محل منصرف شدم و هیچ بیمه‌ای از اونجا برام رد نشده (تاریخ شروع بیمه نداره اصلا). امروز متوجه شدم که هم بیمه پدر قطع شده و هم از طرف دیگه وصل نشده. چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مجددرخواست برقراری بیمه پدرتان را بکنید

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

سلام و درود
همین که بیمه احراز کند شما امکان کار کردن و بیمه شدن مستقل از پدرتون رو دارید حتی اگر جایی استخدام نشید اینطوری فرض میکنه که شما خودتون کارفرما هستید و باید به صورت خویش فرما بیمه بشید و بعیده که دیگه بتونید وصل کنید بیمه رو از جانب پدر...