مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ماشین

من یه پژو داشتم که وکالتی از دامادمون خریده بودم و بعد از مدتی این پژو را وکالتی زدم به نام زنم حالا به مشکل خوردیم و من می‌خواهم ماشینم را پس بگیرم آیا به دامادمون بگم ماشین را به نام من تعویض پلاک کنه زنم میتونه مدعی ماشین باشه یا نه. در ضمن بینمون هیچ قرارداد و قولنامه ای نوشته نشده.ممنون از شما

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی وکالتنامه بررسی گردد. راه کارهایی وجوددارد. ازجمله اینکه خودتان مورد وکالت را انجام دهید.

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام اگر وکالت بلاعزل نیست میتوانید مبادرت به عزل وکیل نمایید یا اگر ماشین را با مبایعه نامه خودتان بنام شخص دیگری بزنید وکالت منتفی میگردد در صورت تمایل به راهنمایی بیشتر مشاوره تلفنی رزرو نمایید