مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام
دستگاهی خریداری کردم به قمیت 10 میلیون پانصد هزار تومان ولی متاسفانه 14 میلیون تومان چک دادم پس از 3 ماه متوجه فاکتور شدم به فروشنده گفتم قبول کرد چک را عودت دهد ولی به خاطر درگیری لفظی ادعا کرده دستگاهی هم دادم ولی یادم رفته در فاکتور بنویسم بنده شاهد دارم که یک دستگاه خریداری کردم ضمنا در فاکتور نیز قیمت 10 میلیون پانصد هزار تومان قید شده است خواهشا راهنمایی فرمایید ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر تمام 14 میلیون را پرداخت کرده اید نسبت به اضافه پرداختی دادخواست مطالبه وجه بابت داراشدن بلاجهت بدهید. اما اگر هنوز موعد چک نشده و پرداخت نکرده اید ابتدا اظهار نامه مبنی بر استرداد چک بدهید اگر به اظهار نامه عمل نکرد دادخواست استرداد چک اشتباه بدهید.