مشاوره حقوقی رایگان - سکه بهار آزادی یا امامی؟

سلام وقت بخیر، برای من دادنامه مهریه اومده زده دو عدد سکه بهار آزادی پیش قسط، اما چیزی از طرح جدید یا قدیم درج نشده، الان من باید کدوم سکه رو بخرم؟ بهار ازادی که امروز قیمتش حدود 26 تومن بود یا سکه امامی یا همون بهار ازادی طرح جدید؟ که حدود 30 تومن هست؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اگر درسند ازدواج قید خاصی نشده، هرکدام را که برای شما راحت تراست.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا با دادورز خود هماهنگ کنید لیکن با عنایت به اینکه مشخص نشده است هر سکه‌ای می‌توانید تحویل دهید.